LUCIE GREENE

İnovasyon Grubu Dünya Başkanı Wunderman Thompson

Lucie Greene, Wunderman Thompson’ın şirket içi geleceği ve inovasyonlarını planlayan beyin takımında yer alıyor.  İnovasyon Grubu’nun düzenli olarak ayrıntılı çalışmalarını, gelişmekte olan küresel tüketici davranışlarını, kültürel değişiklikler ve sektör inovasyonu konusundaki araştırmalarını sürdürüyor.  Geleceğe yönelik stratejide Wunderman Thompson’ın Fortune 500 müşterileri ve global yaşam tarzı markalarıyla da çalışıyor. İnovasyon Grubu’nun çalışmaları New York Times, Bloomberg Businessweek, Guardian, WWD, USA Today ve Times gibi prestijli yayınlarda sıklıkla yer aldı.

Lucie Greene, Campaign için düşünce liderliği köşe yazarı, Financial Times için geleceği yazıyor. Greene ayrıca CES, SXSW, Web Summit, Cosmoprof, WWD Zirvesi, AdAge ve Ad Week gibi konferanslarda da konuşmalar yaptı. BBC, Fox News ve Bloomberg Television’da geleceğin uzmanı olarak yer aldı.

Greene’in ilk kitabı olan Silicon States, büyük teknoloji şirketlerinin gelecekteki rollerini araştırıyor Kitap ayrıca ayrıca ödüllü bir multimedya prodüksiyon şirketi olan The Front Media ile film ve televizyon için de geliştiriliyor.

Talks


Copyright 2024 Digital Age Summit. All rights reserved